Tilli-kermaviilikastike

01.03.2020

Tämä kylmä tilli-kermaviilikastike sopii erinomaisesti kalaruoille ja vaikkapa dippikastikkeeksi esim. kalapuikoille. Tämä kastike on erittäin helppo ja nopea tehdä. Kannattaa tehdä tällaiset kastikkeet valmiiksi jo muutama tunti aikaisemmin ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät pureutumaan kunnolla. 

Ohje:

  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl dinjon-sinappia
  • 3-4  rkl silputtua tuoretta tilliä
  • ripaus suolaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jätä maustumaan jääkaappiin pariksi tunniksi ennen tarjoilua. 

Sopii dippikastikkeena tai esim. kalaruokien kanssa.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita