Pinaattimunakasrulla katkaravuilla
07.11.2020
Huomenna on Isänpäivä ja tässäpä oiva tarjoiluvinkki Isille ja Isänpäivävieraille. Tämä ihanan maukas pinaattimunakasrulla katkaravuilla maistuu esim. aamupalalla tai vaikkapa alkupalana juhlalounaalla. Munakasrulla maistuu kylmänä tai lämmitettynä. Tämä on helppo tehdä ja on erittäin hyvää sekä terveellistä!
Pohja:
- 6 munaa
- 6 dl maitoa
- 1 dl vehnäj.
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 2 rkl silputtua suippopaprikaa
- 2 rkl silputtua purjoa
- 2 rkl silputtua punasipulia
- 7 palleroa pakastepinaattia
Kaikki ainekset sekoitetaan kulhossa hyvin ja seos kaadetaan uunipellille leivinparin päälle. Paistetaan 225 asteessa n. 15 min.
Täyte:
- 1/2 purkki tuorejuustoa ( 1dl)
- 1/2 purkki rahkaa (1dl)
- 2-3 rkl silppupaprikaa
- 2-3 rkl silppupurjoa
- tillisilppua maun mukaan
- 180g valutettua katkarapua
- 2-3 rkl makeaa chili kastiketta
- Sitruunamehua maun mukaan
Jos haluat oikein tiukan täytteen, niin sekoita kiehuvaan 1/3 osa dl sitruunamehuun 1 liotettu liivate. Ja lisää tahnaan. Itse en käytä, mutta sopii hyvin tähän.
Täytteeseen voi laittaa vaikka savukalaa ja makutuorejuustoja. Minulla oli rasvaton juusto ja rahka jääkaapissa, jonka käytin tähän.
Tuli hyvää 😊. Tämä on täyttävää ja terveellistä ruokaa.
Tarjoilussa tykkään laittaa esille sweetchilikastiketta, koska se sopii erittäin hyvin tämän rullan kanssa, sekä tilliä ja sitruunalohkoja.
Hyvää Isänpäivää!