Katkarapureissari
22.07.2020
Pidän todella paljon reissumies-ruisleivästä ja katkaravuista. Mielummin laitan leivän päälle kananmunia, kalaa tai katkarapuja, kuin makkaraa tai juustoa. Tämä annos on erittäin terveellinen aamupala, välipala, eväs tai iltapala. Sisältää sopivasti hiilihydraattia jaksamiseen! Annos pitää myös kylläisenä pitkään. Kokeileppa! Varmasti ihastut.
Tarvitset:
- 1 Reissumies-ruisleipä
- 1 dl katkarapuja (60 g)
- 1 rkl aura-kermaviilikastiketta
- tilliä
- puolikas omena vipaleina
- varhaiskaalisalaattia
- 2 rkl omenaviinietikka-oliiviöljykastiketta
Ota tarvittava määrä katkarapuja sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ne kunnolla. Nesteet pois puristamalla! Lisää katkarapuihin ruokalusikallinen aura-kermaviilikastiketta. Laita ruisleivälle iso keko maustunutta katkarapuseosta. Koristele tillillä.
Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi juustohöylällä tai mandoliinilla. Mausta kaali omenaviinietikka-oliiviöljykastikkeella.
Pese omena hyvin ja leikkaa viipaleiksi.
Asettele annos lautaselle ja nauti!
Tämä lautasannos sisältää 240 kcal (hh 32,90; rasvaa 9,60; prot 7,15)