Japanilainen katkarapumunakasrulla
03.02.2022
Tässä on nopea ja helppo proteiinitäyteinen ateria, aamupala, alkuruoka tms. Katkarapumunakasrulla on minun suosikkini. Ideana on, että ohuenohut plätty paistetaan vain yhdeltä puolelta. Tämä on hyvää ja niin maukasta! Kokeile tehdä esimerkiksi myös sienistä, parsasta, kalasta jne.
Sopii esim. aamupalaksi, lounaaksi, evääksi, iltapalaksi! Maistuu todella hyvältä sweet-chili kastikkeen kanssa. Nyt kokeilemaan!
Helppo munakasplätty rullana (2 kpl eli 1 annos)
- 3 kananmunaa
- 2 rkl vettä
- Suolaa, valk. pippuria
- 1 rkl ruohosipulia, purjosilppua tai kevätsipulia
- 1 rkl paprikasilppua väriä antamaan
- Tuoretta tilliä
- 3 rkl sulatettuja katkarapuja (100 g, valuta kunnolla neste pois)
Riko ja sekoita kananmunat hyvin astiassa ja lisää sinne vesi ja mausteet. Kaada puolet seoksesta paistinpannulle, jossa hieman öljyä. Paista miedolla lämmöllä. Lisää hieman hyytyneen plätyn päälle katkarapuja, sipulia ja paprikaa. (Älä laita liikaa sipulia ja paprikaa, että pystyt rullaamaan plätyn hajottamatta sitä) . Paistetaan vain yhdeltä puolelta! Kieri rullalle. Tee samoin toinen ohut rulla. Tämän kanssa maistuu todella hyvin sweet-chili sauce kastike ja tilliä myös lautaselle.
Huom! Paistetaan vain yhdeltä puolelta. Paprikan ja sipulit voi myös sekoittaa valmiiksi jo munakasmassaan.
Tähänhän sopii täytteeksi hyvin myös sienet! Ai että kun on hyvää!