Hilloa pakastemarjoista
25.03.2023
Kaupan hillot ovat nykyään kalliita ja niinpä minä teen aina hilloa tarpeen mukaan pakastetuista marjoista, jos kellarin hillot ovat päässeet jo loppumaan. Nyt on myös vanhempi keräkaali edullista, joten päätin tehdä viikonlopuksi kaalilaatikkoa ja sen kaveriksi mustaviinimarjoista ja puolukoista hilloa. Helppoa ja hyvää viikonloppuruokaa! Kaalilaatikon ohje löytyy täältä ja hillon ohje lyhyestä videosta ja teksti sen alla.
Mustaviinimarja- puolukkahillo
- 200 g puolukoita
- 150 g mustaviinimarjaa
- 1/2 dl vettä
- 1,5-1,75 dl hillosokeria
Kaada puhdistetut pakastemarjat kattilaan ja lisää sinne myös vesi ja hillosokeri.
Anna marjojen kiehua hillosokerissa 15-25 minuuttia. Lusikoi hillo puhdistettuun lasitölkkiin. Hillo kiinteytyy nopeasti viilentyessä.