Chiliconcarne
05.02.2020
Tein tätä ihan itselleni ja syön tätä muutaman päivän. Ihanan makuista! Nam. Haluan jakaa teillekkin tämän ihanan helpon ohjeen. 😊 ( monelle tuttu , jollekkin ei ) Srirachan tilalle voit laittaa vaikkapa paholaisen hilloa. Lopun kastikkeen voi laittaa vaikka tortilloihin tai pizzaan.
Chiliconcarne:
- 400 g. Naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1 paprika
- 1 tlk ( 500g) tomaattimurskaa
- 1 tlk kidneypapuja liemineen
- 1,5tl suolaa
- 2 tl srirachaa tai paholaisen hilloa
- 1-2dl vettä
Lisää tomaattimurska ja papu liemineen ja mausteet ja 1-2 dl vettä
Hauduta 15-30 min miedolla lämmöllä tai enemmänkin... jotta paprikat ovat ihanan pehmeitä
Tarjoa fusillin, riisin tai esim. tortillojen kanssa.
(chilitomaattimurskakin tai paholaisen hillokin sopii erinomaisesti, mutta itse maustan mielummin sillä, mitä kaapista löytyy)
Tää on niin hyvää ja paranee vain lämmitettäessä 😘