Ananaslämppäri
20.05.2020
Aikoinaan Vaasassa asuessani sain maistaa siellä hampurilaisen, jossa oli mätitahnaa. Voi jestas, kun se oli hyvää! Sen jälkeen olen usein laittanut omiin lämpöisiin voileipiini ja hampurilaisiin mausteeksi mätitahnaa. Kaikki ei siitä tykkää, mutta minä tykkään. Suosittelen kokeilemaan. Se tuo niihin ihanaa makua; aromia, suolaisuutta jne. Tähän lämppäriin tuli myös paholaisen hilloa, joka tuo sinne ihanaa tulisuutta sekä valkosipulia ja aurajuustoa. Tässä on siis oikea "makujen sinfonia" 😁 Nam!
Ananaslämppäri
Ohje:
- paahtoleipää (runsas kuituinen)
- levitettä (Keiju)
- paholaisen hilloa (tai salsakastiketta)
- mätitahnaa
- aurajuustoa
- valkosipulia
- ananasta
- juustoraastetta (kermajuusto)
Voitele leivät ohuelti ensin 1. keijulla, 2. paholaisen hillolla, 3.mätitahnalla. Ihan ohut kerros jokaista!
Lisää päälle aurajuustomuruja ja valkosipulia.
Lisää leivälle 1 ananarengas tai paloja.
Peitä leivät vielä juustoraasteella. (Minulla oli kermajuustoa, jonka raastoin)
Kuorruta 250 asteessa 6 minuuttia. Vain sen aikaa, että juusto sulaa!
Nauti!